Quantcast
Channel: סטארטאפ ישראלי
Viewing all articles
Browse latest Browse all 1048

מ-Jira ועד סלאק: פיתוח ישראלי עושה סדר בים ההתראות שאתם מקבלים כל הזמן

$
0
0

צילום מסך

עובדים כיום מוצפים במהלך יום העבודה ואחריו במבול התראות ומידע שמגיעים אליהם מכמות הולכת וגדלה של מקורות שונים; בין אם זה ניהול משימות, Jira, ניהול הטיקטים, זנדסק, CRM בסיילספורס, מאנדיי ועוד ועוד. סטארטאפ ישראלי פיתח מערכת שתיקח את כל המידע הזה ותנגיש לכם אותו במקום אחד, בלי מיליון טאבים פתוחים והתראות בלי נגמרות.

ה-Sidekick שלכם

חברת הסטארטאפ הישראלי Jigso פיתחה פלטפורמה בשם Sidekick שרוצה לסייע לכם לנהל את כל המידע הארגוני שאליו אתם חשופים ושאליו אתם צריכים לגשת – והכל ממקום אחד. "הצורך להיות מחובר למספר הולך וגדל של אפליקציות ארגוניות, דשבורדים ומסדי נתונים מבזבז זמן וגורם לעומס קוגניטיבי וכתוצאה מזה משימות חשובות לא מטופלות בזמן או באופן יעיל. ג'יגסו מאפשרת למשתמשים לקבל את המידע שהם צריכים כשהם צריכים אותו מבלי לקפוץ ממערכת למערכת, והיא מותאמת אישית לכל משתמש לפי הצרכים והמידע הרלוונטי להם, כך שהמשתמשים יכולים לדבר איתה בשפה חופשית כאילו באמת יש לכל אחד מהם עוזר אישי", אומר בשיחה עם גיקטיים מנכ"ל החברה ואחד המייסדים, אור שני.

הכלי מתחבר לסלאק ולשאר מקורות המידע הארגוני ומסדר את המידע על סמך פרומפטים כתובים שהמשתמשים מבקשים. שני מסביר לנו כי סיידקיק בנוי משתי שכבות: הראשונה היא שכבת הדאטה הארגוני שבו המערכת מתחברת למערכות ויודעת לשאול שאלות, להבין את הדאטה ולהקשיב לשינויים בו, ושכבה שנייה של הנגשת המידע ליוזר – שבה הוא יכול או לעבוד מול אפליקציה סטנדרטית או ממשק שפה טבעית.

המערכת שפיתחו עושה שימוש בכמה מודלי AI, שחלקם פותחו על in-house לצד שימוש במודלים מוכרים ממשפחת GPT של OpenAI (החל מ-GPT-3 דרך GPT-3.5 ועד GPT-4 שהוכרז רק לאחרונה). "אנחנו משתמשים במודלים שונים עבור פונקציות שונות במערכת. חלקן הבנת שפה, חלקן הבנת דאטה וחלקן לג'ינרוט תוכן. האתגר הוא לאמן את המערכת בדאטה שהוא שונה ממערכת ארגונית אחת לאחרת ולאחד פונקציות ומודלים שונים כדי לייצר חוויה אחידה ומשמעותית עבור הלקוח", הוסיף שני.

לדבריו, מה שמייחד את סיידקיק לעומת כלים אחרים המנסים להנגיש מידע ארגוני לעובדים הוא היכולת של המשתמשים להתאים את סיידקיק לעצמם, הלמידה של כל משתמש על ידי המערכת (מי אמר AI ולא קיבל?) והיכולת שלו לעבוד מול משתמשים ברמות ובמחלקות שונות תוך שהוא שומר על שפה ארגונית משותפת. הוא אמר כי "כך המשתמש מקבל מוצר שעובד בשבילו, וניתן לקבל ממנו ערך תוך דקות ספורות, בניגוד לכלים ארגוניים טיפוסיים שהטמעתם עשויה לקחת שבועות ואף חודשים".

"אין ספק שהמצב הפוליטי מדאיג את המשקיעים"

היום (ד') מדווחת Jigso על השלמת סבב גיוס Seed של 7.5 מיליון דולר בהובלת General Catalyst, Entrée Capital ו-Jibe Ventures. בסבב השתתף גם ארז עופר, שותף לשעבר בקרן 83North הישראלית. שני מסביר שלמרות אי-הוודאות בהייטוק החברה לא חשה בבעיות מיוחדות בגיוס הכספים: "גייסנו ב-2022 ולא הרגשנו קושי מיוחד בשלב הזה מעבר לרגיל. השאלות לגבי המצב הפוליטי זה משהו מתחיל לעלות רק לאחרונה, כשרוב המשקיעים רק מנסים להבין מי נגד מי וכו. אבל אין ספק שיש פה אירוע מדאיג מבחינתם".

The post מ-Jira ועד סלאק: פיתוח ישראלי עושה סדר בים ההתראות שאתם מקבלים כל הזמן appeared first on גיקטיים.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 1048